27 Mayıs 2017 Cumartesi

York Test Neden Diğer Testlerden Farklı?


Baştan belirtmek gerekir ki bu testi hastanelerde yaptırın ve internette güvenmediğiniz sitelerde bu testi evde yapmak için satın almayın. İşte merak edenler için York testi ayrıntıları. 

York Testi Nedir  ?

York Testi
Besin intoleransı , semptomlar ve gıda intoleransı türlerine baktığımız   gıdalara enflamatuar bir reaksiyon gösterme, refahınızı büyük ölçüde etkileyebilir. Vücudunuzu daha iyi hale getirmeye kararlı olduğunuz için, en iyi sağlık ve fitness için diyetinizi doğru yapmak için  York testi yapılabilir. 

Standart bir eliminasyon diyeti, gıda intoleranslarını tanımlamama yardımcı olurken, çok fazla zaman ve çaba harcarlar ve bunu yapmak çok zordur, bazı semptomlar kendilerini göstermek için saatlerce veya günler sürer. YorkTest, vücudumun reaktif olduğu yiyeceklerin belirli bir listesini sağlayarak tahmin çalışmalara karşı etkilidir. Böylece diyetimi geliştirmek için mükemmel bir başlangıç ​​ olabilmektedir. York Test Laboratuvarları laboratuvar teşhis testlerinde 30 yılı aşkın bir süreye sahiptir ve Avrupa'nın önde gelen gıda ve içecek özel IgG antikor test programları sağlayıcısıdır.Gıda intoleransı için test etmeye karar verirken, York Test çeşitli seçenekler sunar. Yiyecek tahammülsüzlüğünüz olup olmadığına dair basit bir 'evet' ya da 'hayır' göstergesi sağlayan 'İlk Adım' testi ile başlayabilirsiniz . 'Evet' alırsanız, tam bir test programı ile takip edebilirsiniz. Kapsamlı testler 113 gıdaya reaksiyonları test eden  ve 158 yiyecek ve içeceğe reaksiyonları test eder.  Bunu hastane de yaptırdığınızda doktorunuz size ayrıntılı bilgiler verecektir.

York Testi Evde Yapılabilir mi ?


Test paketinizi sipariş edip elinize geçtikten sonra, sizin için gerekli olan her şey bir parmak deliği (numune için az miktarda kan almak) ve paketin önceden ödenmiş zarf içerisinde iadesidir. Bu çok hızlı ve basit bir süreçtir. YorkTest laboratuvarlarına ulaştıktan sonra uzmanlar, gıdaya özgü IgG antikorları için enzim bağlantılı bir immünosorbant testi (ELISA) testi gerçekleştirirler. Tepkiler daha sonra size çok hızlı bir şekilde gönderilen bir raporda görsel olarak belirtilir ve bir beslenme uzmanından gelen bir çağrı ile takip edilir ve sorularınızı yanıtlayın ve bir sonraki adımlarınızda size tavsiyelerde bulunun.

York Testi Yaptıranlar 


'' Testimin bir kısmını yaptıktan sonra   sonuçlarınız birkaç gün içinde geri döndü. Onları görmek beni çok heyecanlandırdı, ama beklediğim şey tam olarak bu değildir.  Ekteki mektupta, test edilen yüksek sayıda  reaksiyon ve sınırda reaksiyon maddesi bulunduğum belirtildi. Şimdiye kadar açıklanamayan bir şeye benzediğimden şüphelenilen bazı yiyecekler varı  ama diğerleri tam bir sürpriz olarak geldi. Esasen, buradaki protokol, tepkimeye girdiğim gıdaları elimine etmek ve sınırda olan gıdaların tüketimini ortadan kaldırmak ya da azaltmaktır.  '' 

''Yumurta beyazına ve yumurta sarısına tepki gösterdim. Yumurtalara çok meraklı değilim ve sadece son zamanlarda onları sevdiğimi öğrendim. Bu yüzden beni çok fazla rahatsız etmeyeceğini düşündüm. Bununla birlikte, kreplerden köftelere kadar gizli bir içerik olarak yumurta içeren birkaç başka yiyecekler tükettiğimin farkındayım. İnek sütü , işaret etmek önemlidir ilk şey olmasıdır bu laktoz intoleransı bir göstergesi değildir. Bu tür intolerans testlerinde kullanılan IgG antikorları sadece proteinlerle bağlanabilir. Bu nedenle, ineğin sütüne verdiğim tepki aslında peynir altı suyu ve / veya kazeine karşı tolerans göstermiyor . Maalesef test ikisi arasında ayrım yapmıyor.  Yüksek protein tüketimimi takviye etmek için çok fazla protein sarsıntısı (özellikle peynir altı suyu) tüketirken, bu benim diyetim üzerinde büyük bir etki yaratacaktır. ''
'' Bahsettiğim gibi, bu besin taraması proteinlere bir reaksiyonu test ediyor. Buğday dört protein içerir; albümin, globulin, gliadin ve gluten. Buğdaya karşı toleranssız olduğum gerçeği, bu proteinlerin hepsine karşı hoşgörüsüzlüğü gösterir. Bununla birlikte, glüten diğer birçok gıda ürününde bulunur, bu nedenle ayrı ayrı belirtilir.  Bu, gluteni aşırı uyuşukluktan glüten tüketirken bir dizi sorun yaşadığım için bana sürpriz olmadı. Uzun zamandır düzenli olarak ekmek yemekten kaçınıyorum ve hatırlayabildiğim kadar makarna yemedim.''


Yukarıda da aktarıldığı gibi York testini yaptıran birey hangi gıdaları hayatından çıkarması gerektiği hakkında detaylı bir fikir edinmiştir. Sizlerde bu testi güvenilir yerlerde yaptırarak beslenme modelinizi oluşturabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder