31 Mayıs 2017 Çarşamba

Güzelliğiniz İçin 4 Önemli Sır


Güzel Olmak


“Çirkin değil, bakımsız kadın vardır” sözü günümüzde daha anlamlı hale geldi. Siz de birkaç ufak detaya dikkat ederek tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Bebeksi bir cilt



Bakımlı ve sağlıklı olan ciltler parlar. Parlaklığını yitiren cildinizin kaybettiği nemi tekrar kazanmasını istiyorsanız mutlaka yüksek koruma faktörü içeren, iyi bir nemlendirici edinmelisiniz. Ayrıca makyaj sonrasında cildinizi temizlemeyi de aklınızdan çıkarmayın.

 Parlak saçlar


Saçlarınız yağlıysa, PH değeri yüksek olan, hafif şampuanları tercih edin. İyi şampuan, bol köpüren şampuan anlamına gelmemektedir; hatta aksi geçerlidir. Saçınıza uygun şampuan seçimi önemlidir! Fön makinasıyla kurutmadan önce de mutlaka bir parça bakım kremi sürün; böylece fönün saçınıza verdiği olumsuz etkilerden korunmuş olursunuz.

 Bakımlı tırnaklar


Haftada bir manikür-pediküre gidemiyorsanız, tırnaklarınızı sık sık kesmeye, köklerinde beliren fazla derileri bir çubuk yardımıyla geriye itmeye, koyu renkli oje sürmeye ve el-ayak derinizi nemsiz bırakmamaya özen gösterin.

 Yay gibi kaşlar


Kalın ve düzensiz kaşlar sizi yıpranmış gösterecektir. Kaşlarınıza bakım yapmak sizin güzelliğinize güzellik katacaktır.Yüz ifadenizi belirleyen en önemli organınız kaşlarınızdır. Eğer yanlış alıp, kaş şeklinizi bozduysanız bu dünyanın sonu değil.Kaş renginize uyan bir kalem yardımıyla ufak sorunları gizleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli unsur, kaşlarınızı boyarken doğallıktan uzaklaşmamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder