8 Haziran 2017 Perşembe

İşte İdeal Bacakların Altın Kuralları


Mükemmel bacaklar, toplumumuzda  hayranlık uyandırmaktadır. Seksüel bir açısı olan güzel bacakların kazanılması için aşağıdaki önerilerimiz size yardımcı olacaktır. İyi okumalar dileriz.

Bacak Güzelliği 

Vücudunuzun herhangi bir bölümünü güzelleştirmeye çalışmadan önce hatırlamanız gereken ilk şey, doğuştan gelen vücut şeklinize saygı duymanız gerektiğidir. Bazen, çirkin bacaklar sadece genetikten kaynaklanır. Bazen, sadece güzel vücut özellikleri ile doğarsınız. Hangi  diyet, egzersizi  yaparsanız yapın, işe yaramaz çünkü bu sizin doğuş şekliniz. Bir aptal düşüncenin peşinden koşmak ve dünyayla savaşmak yerine, kim olduğunu kabul etmeli ve onu benimsemelisiniz. Sevimsiz gelebilir, ama sonunda, daha mutlu hissedeceksiniz. Gerçekten seni önemseyen hiç kimsenin umrunda değildir. Şimdi sahip olduğunuz bacaklarınızı nasıl geliştireceğinizi aktaralım. 


Sağlıklı Bacaklara Nasıl Sahip Olursunuz


  • Aşırı Tuzlu Gıdalardan Kaçının: Aşırı tuzlu yiyeceklerden kaçınarak güzel bacaklar nasıl elde edilir Bu tür yiyecekler, örneğin yer fıstığı ve patlamış mısır gibi cildinizin nemli kalmasını önler. Bacakların güzelliği tamamen şekli ile ilgili değildir. Bu nedenle, bacakların kusursuz görünmesini sağlamak için, bacak cildinize de dikkat etmelisiniz. Örneğin, bacaklarınız cildiniz kuru ise, kuru ciltlerden kurtulmak için yararlı ev ilaçları öğrenmelisiniz .
  • Yüksek Yağlı ve Şekerli Gıdalardan Kaçınma: Kurabiye, dondurma, kek ve çikolata gibi yiyecekler yalnızca size enerji sağlamayan boş kalorilerle dolu değil, aynı zamanda yağları bacaklarınızda da depolarlar. Bunun yerine, yiyecekleri ve süper sağlıklı tariflerle enerjiyi arttırmanın yararlı yollarını öğrenmelisiniz  çünkü vücudunuz yeterli miktarda enerji ve besin almazsa, bacaklarınız da güçlendirilecektir.
  • Bol Su İçmek:  Günde 8-10 bardak su içmelisiniz. Aslında, su sadece vücudumuzda biriken toksinlerin atılmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda cildimizi yazın iyi nemlendirilmiş, parlak ve pürüzsüz tutabilir. 
  • Günlük Sebze ve Meyve Porsiyonları Eklemek: Meyveler ve sebzeler, vücudunuzun depoladığı yağ miktarını azaltmaya yardımcı olabilecek diyet lifi sunar.
  • Daha Fazla Protein Yeme:  Protein tok tutar ve kas tonusunu korumak için iyidir. Diyetinize balık, tavuk ve hindi dahil ettiğinizden emin olun.  


İdeal Bacaklar için Yapılması Gerekenler 


Egzersiz : Egzersiz yapmak  bacak güzelliğinizi geliştirmenize ve şekillendirmenize yardımcı olur. İşte size  yapmanız gereken bazı temel alıştırmalar aşağıda verilmiştir. Doğru tekrarları ve ağırlıkları almak için bir fitness uzmanına danışmalısınız. Genellikle, daha fazla ağırlık bacaklarınız kas kazanmasına ve şekillenmesine yardımcı olur.  
  • Aerobik
  • Merdiven çıkma
  • Yüzme
  • Bisiklet sürmek
  • Yürüme
  • Koşu
  • İp atlama bacak şekillendirme de etkili egzersizlerdir.  
Pilates yağsız bacak kasları oluşturmak için ideal bir egzersizdir. Germe ve çekirdek egzersizler en çok nefret edilen sorun alanlarında yağ yakar ve egzersiz yaparken gösteri yapmak istemeyen insanlar için mükemmeldir.  


Eksfoliye: Kuru fırçalama sadece ölü cilt hücrelerini dökmekle kalmaz, aynı zamanda cildinizin görünümünü önemli ölçüde artırır, dolaşımı hızlandırır ve nemlendiricinizi daha etkili bir şekilde emmeye yardımcı olur. Duşa veya banyoya girmeden önce, kuru bir fırça kullanarak yukarı doğru hareketlerle fırçalama yaparsanız ölü deriden arınırsınız. Dizlerdeki kuru ve koyu renkli lekelerden muzdaripseniz, cilt bariyerini mümkün olduğunca iyi durumda tutmak için düzenli olarak kuru bir fırçalama kullandığınızdan emin olun.   

Ayak Bakımı: Güzel bacaklar ve ayağınızın topukluları el ele gider. Parmak arası terlik giyen ve yalınayak yürümek yaz hakkında en iyi şeylerden biridir. Kötü haber şu ki, ayaklarınızdaki cilde zarar verebilir. Havaya sürekli maruz kalmak cildinizi kurutur ve nasır oluşturur. Spaya düzenli bir pedikür yaptırmayı başaramazsanız;daha sonra duş alırken veya banyo yaparken ayaklarınızı bir pomza taşı ile ovalayın. Duştan çıkar çıkmaz,  bitkisel yağlar ile topuklarınızı şımartın . Bu süper nemlendirici krem ​​kuru cildi anında canlandırır. Soğuk preslenmiş hindistan cevizi,  macadamia  yağlarının eşsiz karışımı, cildinizi mükemmel şekilde nemlendirmek ve beslemek için cildi hızla nemlendirir ve nemi hapseder.

Pürüzsüz Bacaklar: Bacak tüylerinizi tıraşlamanın en iyi akşam yapıldığını biliyor muydunuz? Yapabileceğiniz en kötü şeylerden biri, cildiniz hassas olduğunda güneşe çıkmadan hemen önce tıraş olmaktır. Kızarıklık veya tahrişten kurtulmak için cildinize zaman ayırmanız gerekir. Pahalı tıraş köpüklerine para harcamaktan kurtulun, bunun yerine  bir duş jeli kullanın . Tıraş makinesinin bacaklarınız üzerinde kaymasına ve sonrasında da inanılmaz yumuşaklık hissetmesine yardımcı olur. 

Selülit: Selülit, özellikle bacaklarda   çok yaygındır. Harika sonuçlar elde etmek için diyetiniz ve egzersizinizle tutarlı olmalısınız. Bu her zaman kolay bir şey değildir. Bacaklarınızdaki kasları tonlamak ve sıkılaştırmak için bir ağırlık antrenmanı programı düşünün ve yukarıda önerilen egzersizleri  yapın.

Duştan çıkmadan önce kendinize 5 saniye soğuk, ardından ılık su verin, duş başlığını ayak bileklerinizden kalçalara doğru hareket ettirin ve üç kez tekrarlayın. Bu bir tonlama etkisi sağlar ve cildin nemlendiricinizi emmesine yardımcı olan dolaşımınızı artırır. 


Bacak bakımı ve ideal bacaklara ulaşmak bazen zor olabilir. Ama yukarıdaki önerileri takip ederseniz bacaklarınızı güzel bir ton katabilirsiniz. Bacak bakımınız için Bacak Bakımı ve Güzelliği için Öneriler yazımıza da bakabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder