2 Haziran 2017 Cuma

Dövme Sildirme


TCA Dövme Silme



Editörler olarak Cilt problemlerinden Dövme izleri ile ilgili bir araştırma gerçekleştirdik, araştırmadan elde ettiğimiz sonuçlar üzerine sizler için bir makale derledik, keyifli okumalar dileriz.




Dövme silme uygulamalarında en ucuz ve etkin yöntem şüphesiz ki tca peelingdir. Dövme silmek için tca kullanacaksanız evvela bu tca dövmeyi nasıl siler sorusuna cevap aramalısınız. TCA cildinize zarar vermeden üst deriyi yakar, bu yanmanın ardından deriniz kabuk atarak soyulma meydana gelir. İşlemi somutlamak gerekirse 20 a4 kağıdını üst üste koyduğunuzda en alttaki mürekkep izi gözükmez işte tca her seferinde bir a4 kağıdı kalınlığında cildinizi soyarak 8 ile 10. uygulamada dövmenin bulunduğu o alana işleyip dövmeyi ortadan kaldırır.

Dövme Sildirme


Dövmenizi sildirmek için tca uygulaması gerçekleştireceksiniz, yükse oranlarda TCA uygulamalısınız örneğin %50 arası oranlar idealdir. Bu oranlar daha derin soyma yapacakları için işlem süreniz azalacaktır. Ancak her halükarda bölgenin hızlı iyileşmesini sağlamak için e vitamini b3 vitamini b5 vitamini çinko oksit içeren ürünler kullanmanız şart. Bu vitamin ve mineraller bölgedeki kızarıklığın çabuk geçmesini ve cildin daha hızlı iyileşmesini sağlayacaklar.


Dövme Ne kadar Zamanda Silinir


Dövmenin silinmesi tamamen dövmenin derinin ne kadar altında olduğuna bağlı olarak değişim gösterir. Yani dövme derinin çok altındaysa uzun sürer. Birde alan ne kadar dolgunsa silinmesi o kadar zaman alır, yani ince bir hat şeklinde yapılmış dövme daha kolay yok olurken içi doldurulmuş, dövmelerin silinmesi uzun zaman alır. Ayrıca dövme boyasının kalitesi de dövme silinmesinde oldukça etkilidir.

Dövme Kesinlikle Silinir Mi


Dövmeniz tca ile kesinlikle silinir ama buna bir zaman vermek doğru değildir yani cildinizin yapısı, dövmenin derinliği, boyanın kalitesi, dövmenin cinsi her şey zamanı etkileyen etkenlerdir, ancak sabırla tca uygularsanız dövmeniz muhakkak silinir.


Dövme Silinince İz Kalır Mı


Tca ile dövme silmeye başladığınızda dövmeniz 3. uygulamadan sonra kademeli olarak silinme eğilimi gösterir. Tca cilt üzerinde iz bırakan bir asit değildir, cildi yakarak soyulmasını sağlar, cildinize uyguladıktan sonra su yardımıyla tca lı bölgeyi durulayın. Uygulama sonunda cilt hassaslaşır, bu noktada yukarıda yazdığımız vitamin ve mineralleri kullanırsanız cildiniz hızla iyileşecektir. Cildinizde iz, leke, vb kalma ihtimali, tca uygulamasından sonra cildinize iyi bakmazsanız gerçekleşir, yani hassaslaşan cildiniz ısı, ışık, fiziksel darbe, aşırı sert hareketler, kuvvetli kimyasallara maruz kalırsa cildinizde leke kalabilir. Bu yüzden silme yaptığınız bölgeyi özenle korumalısınız.

Dövme Silme Fiyatı


Tca ile dövme silme diğer bütün yöntemlerden daha ekonomiktir demek yanlış olmaz. Dövmenin silineceği alana göre değişiklik gösterse de size ortalama 100 lira ile 300 lira arasında bir fiyata mal olur tabi evde kendiniz uygulama yaparsanız. kliniklerde bu rakam 1500 lirayı aşabilir.

Dövme izi silim tedavisi yazımız burada son buluyor.  Umarız derdinize derman niteliğinde bir makale olmuştur.  Sizde değerli görüş soru ve önerilerinizle yazımıza katkı da bulunabilir, yorumlar aracılığıyla iletebilirsiniz. Yazımızın daha fazla insana ulaşması için sosyal medyada paylaşırsanız seviniriz. Yorumlar ve paylaşım için şimdiden teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder